Fijne zomer

Fijne zomer

Beste muziekliefhebber,

Met het lunch vertelconcert door Duo Saraswati afgelopen zondag 21 april hebben we het seizoen 2023/2024 succesvol afgesloten.

Voor het nieuwe seizoen hebben we een programma samengesteld met musici waar we ons in bijzondere mate mee verbonden voelen na 10 jaar concerten klassieke kamermuziek. Voor Jos Jobse betekent dit vanwege het bereiken van zijn 80e levensjaar een liefdevolle afsluiting van het programmeren en organiseren van klassieke concertseries met prachtige kamermuziek en warme contacten met musici en muziekliefhebbers. Voor metgezel Lilian Bos komt hiermee ook een einde aan een energieke betrokkenheid bij ConcertenVlissingen en dit geldt eveneens voor de vrijwilligers vanaf het eerste uur Loes Verkroost, Mieke Meijer en Maria de Visser.

We hopen dat gemotiveerde muziekliefhebbers met veel energie en tijd deze prachtige concertserie in de toekomst verder vorm willen geven. We staan open voor goede gesprekken daarover.

Maar eerst gaan we zelf nog een nieuw seizoen gemotiveerd en energiek aan de slag en hopen u dan weer te ontmoeten tijdens onderstaande concerten.

Voor nu wensen we u een hele fijne en ontspannen zomer toe en tot ziens op 1 september.

Namens het team, Jos Jobse

Reacties zijn gesloten.