Nog een fijne zomer en een vooruitblik op het muzikale najaar

Nog een fijne zomer en een vooruitblik op het muzikale najaar

Beste muziekliefhebber,

We kunnen nog volop genieten van het prachtige zomerweer en de vele festivals, ook voor klassieke muziek. Ons Sprienge festival lijkt alweer ver weg en het openingsconcert van onze concertserie 2023/2024 komt al snel dichterbij dus tijd voor een tussentijds bericht over ons mooie kamermuziek programma. Uiteraard zullen we u op tijd meer gedetailleerd informeren over de concerten.

Zoals u van ons gewend bent hebben we op alle oneven zondagochtenden van september tot mei 15 kamermuziek concerten geprogrammeerd met wisselende instrumentale bezettingen en weer zeer getalenteerde musici bereid gevonden om op ons podium te komen spelen. Het zijn musici welke al eerder met overtuiging bij ons hebben opgetreden maar ook nieuw jong talent dat zich tijdens concoursen en op muziekpodia heeft onderscheiden.

Het openingsconcert wordt verzorgd door het Chekhov pianotrio met de Belgische pianiste Fem Devos, de Nederlandse violiste Emma Rhebergen en Anna Litvinenko cello uit Oekraïne. Ook de daaropvolgende concerten zijn pareltjes en we kijken er zeer naar uit.

Voor alle concerten kunt u reeds tickets kopen.

Het vrijwilligersteam van ConcertenVlissingen wenst u nog een fijne zomer. Wij hebben er al weer veel zin in om u tijdens het eerstvolgende concert op 3 september te mogen verwelkomen.

Reacties zijn gesloten.