ConcertenVlissingen wenst u hele fijne Kerstdagen en een muzikaal 2024

ConcertenVlissingen wenst u hele fijne Kerstdagen en een muzikaal 2024

Beste muziekliefhebber,

Na een succesvol vorig seizoen op onze locatie Fletcher hotel ARION aan de boulevard hebben we ook de eerste helft van dit seizoen alweer achter de rug. We mogen tevreden zijn over de prachtige concerten en vooral ook over onze zeer betrokken muziekliefhebbers. Alle musici spreken na afloop van de concerten altijd over het fijne intens luisterende publiek en daar doen we het uiteindelijk toch ook voor.

We hebben nog een prachtig gevarieerd programma met 7 concerten met toptalenten in het vooruitzicht en sluiten het seizoen af op zondag 14 april met een optreden met piano talenten Zeeuwse Jeugd en op zondag 21 april met een lunchconcert in Indische sferen met een optreden door Duo Saraswati met Kris van der Plas piano en Jan van der Plas cello. De 2 broers hebben een Balinese achtergrond en leggen een verbinding tussen Indonesische en Klassieke muziek.

Het vrijwilligersteam wenst u hele fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling. We hopen u weer op zondag 7 januari in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen tijdens het Nieuwjaarsconcert met het Chloé Pianotrio: Maria Gilicel viool, Jobine Siekman cello en George Todica piano.

Jos, Lilian, Loes, Maria, Mieke en Natalia

Reacties zijn gesloten.