ConcertenVlissingen wenst u een gezond en muzikaal 2022

ConcertenVlissingen wenst u een gezond en muzikaal 2022

Beste muziekliefhebber,

We raken er bijna aan gewend dat na een van de laatste concerten van het jaar het doek valt voor het vervolg in het nieuwe jaar.
Ongelofelijk jammer en frustrerend voor iedereen maar vooral voor de fantastische musici die steeds weer een topprestatie leveren voor een aandachtig publiek.

We blijven positief vooruitkijken en verschuiven de geannuleerde concerten naar de oneven zondagen vanaf 4 september 2022.
Laten we hopen dat we na 14 januari weer door kunnen gaan met als eerste Daria van den Bercken piano solo op zondag 23 januari.

We kijken nog verder vooruit want voor het eerst willen we het seizoen afsluiten met een kort festival van vrijdag 22 t/m zondag 24 april onder de bezielende leiding van Lestari Scholtes. Een festival voor jong en oud met 11 optredens klassiek, jazz en folk op de 4 locaties muZEEum, Sint Jacobskerk, boekhandel ’t Spui en poppodium de Piek.

We zullen u via de nieuwsbrief, website en facebookpagina tijdig op de hoogte brengen met uitgebreide informatie over de musici en hun programma’s.

We hopen u in het nieuwe jaar weer regelmatig bij onze concerten te ontmoeten.

Het vrijwilligersteam Astrid, Jos, Lilian, Loes, Maria, Mieke en Natalia.

Reacties zijn gesloten.